Zorgkiezer

Zorgverzekering vergelijken 2021

 

Ieder jaar maken duizenden mensen gebruik van onze zorgkiezer. Via onze zorgkiezer kun je gebruik maken van de handige filtermogelijkheden. Hierdoor kies je de zorg die je nodig hebt en weet je direct wat de beste zorgverzekering is voor jou. Bijvoorbeeld eentje met een vergoeding voor de tandarts of fysiotherapie.

Onze zorgkiezer gebruiken

Het gebruiken van onze zorgkiezer is heel makkelijk.

  1. Vul je geboortedatum in
  2. Vul jouw postcode in
  3. Vul jouw geslacht in
  4. Geef aan of je een gezinslid wilt meeverzekeren
  5. Klik vervolgens op “Vergelijk zorgverzekeringen”
  6. Je kunt in het volgende scherm jouw wensen doorgeven, zoals de hoogte van het eigen risico, zorgkeuze en aanvullende dekkingen

De zorgkiezer berekent op basis van jouw gegevens welke zorgverzekering het best bij je past. Geef in de zorgkiezer alleen de aanvullende dekkingen door die je daadwerkelijk gaat gebruiken of verwacht te gaan gebruiken. Ga je nooit naar de fysio? Dan is een aanvullende zorgverzekering met fysiotherapie wellicht zonde van je geld.

Hoe werkt onze Zorgkiezer?

In onze zorgkiezer zijn veel verzekeraars opgenomen, waardoor vergelijken erg makkelijk is. De tool legt de verschillende verzekeraars naast elkaar en zoekt op die manier uit welke de beste is voor jou. Dit scheelt jou zelf veel tijd en uiteindelijk ook veel geld zodra je overstapt van verzekeraar.

Waarom de Zorgkiezer gebruiken?

Stap jij dit jaar ook over van zorgverzekeraar? Start dan hier met jouw zorgverzekering vergelijken.

 

Zorgverzekering vergelijken 2021