Zorg en Zekerheid 2021

Over Zorg en Zekerheid 2021

Ben je op zoek naar een goede zorgverzekering voor 2021? Dan is de Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2021 wellicht iets voor jou. Zorg en Zekerheid is een bekende verzekeraar die al jarenlang zorgverzekeringen biedt. Je kunt hier terecht voor zowel de basisverzekering als een aantal aanvullende verzekeringen.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid 2021

Ook in 2021 biedt Zorg en Zekerheid een breed pallet aan verzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

Zorg en Zekerheid premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Zorg en Zekerheid voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Zorg en Zekerheid basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 135,00 € 127,50 € 121,15
2020 € 126,00 € 120,20 € 114,20
2019 € 128,95 € 124,15 € 111,95
2018 € 118,45 € 114,95 € 103,95
2017 € 118,95 € 115,95 € 104,60
2016 € 109,45 € 106,95 € 98,40
2015 € 104,55 € 101,95

Zorg en Zekerheid zorgverzekering afsluiten

Wil je de Zorg en Zekerheid zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Dat kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende verzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Zorg en Zekerheid zorgverzekering vergelijken 2021

Verstandig is om de Zorg en Zekerheid zorgverzekering te vergelijken. Alle verzekeraars bepalen namelijk zelf wat zij aan premie vragen. Dit zorgt ervoor dat onderling er forse premie verschillen zijn. Door de zorgverzekeringen te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt.

Zorg en Zekerheid buitenland

Ga je naar het buitenland toe, dan hangt het ervan af hoe lang je gaat of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zorg en Zekerheid zorgverzekering zwanger 2021

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Dan kan het verstandig zijn om jouw zorgverzekering hierop aan te passen. Je maakt tijdens een zwangerschap veel andere medische kosten dan normaal. Gelukkig wordt er al veel vergoed vanuit de basisverzekering. Maar wil je bijvoorbeeld graag in het ziekenhuis bevallen zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt? Of wil je de eigen bijdragen gedekt hebben of een zwangerschapscursus volgen? Kies dan voor een aanvullend pakket. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Fysiotherapie Zorg en Zekerheid

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening.

Zorg en Zekerheid tandartsdekking

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Verwacht wordt dat ook in 2021 dit de meest gekozen dekking wordt. Tandartskosten zijn vaak fors. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 kan dan uitkomst bieden. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig.

Wanneer een Zorg en Zekerheid polis afsluiten?

Jouw zorgverzekering onderbrengen bij zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid doe je als je woonachtig bent in het Groene Hart of in de Randstad. Deze zorgverzekeraar is namelijk regionaal actief. Zorg en Zekerheid is op een persoonlijke manier betrokken bij haar verzekerden. Alle varianten zorgverzekeringen worden aangeboden, dus je kunt terecht voor zowel de naturapolis als de restitutiepolis en de combinatiepolis.

Declareren bij Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een moderne zorgverzekeraar, die gemak biedt voor diegenen die hier prijs op stellen, maar daarnaast ook rekening houden met de mensen die op meer traditionele wijze hun declaraties in willen dienen. Digitaal declareren doe je snel en eenvoudig via “MijnZZ”. Je kunt er echter ook voor kiezen om de Zorg en Zekerheid app te downloaden, want dan is declareren slechts een kwestie van een foto maken van jouw declaratie en deze doorsturen.

Zorg en Zekerheid 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Zorg en Zekerheid 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig