Zorg Direct 2021

Over Zorg Direct 2021

Ben je op zoek naar een goede zorgverzekering voor 2021? Dan is de ZorgDirect zorgverzekering 2021 wellicht iets voor jou. Zorg Direct biedt al jaren zorgverzekeringen aan. Je kunt hier terecht voor zowel de basisverzekering als een aantal aanvullende verzekeringen. Wil je zeker weten dat je bij iedere zorgverlener terecht kunt? Geen paniek, want ZorgDirect biedt 100% keuzevrijheid!

Zorgverzekering ZorgDirect 2021

Ook in 2021 biedt ZorgDirect een pallet aan zorgverzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken, dus ook ZorgDirect niet. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

Zorg Direct premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Zorg Direct voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Zorg Direct basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2021 € 133,00
2020 € 128,50
2019 € 124,90
2018 € 113,50
2017 € 114,95
2016 € 112,95
2015 € 89,96

Zorg Direct verzekering afsluiten

Wil je de Zorg Direct zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Dat kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende verzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Zorgverzekering Zorg Direct vergelijken 2021

Verstandig is om zorgverzekeringen te vergelijken. Alle verzekeraars bepalen namelijk zelf wat zij aan premie vragen. Dit zorgt ervoor dat onderling er forse premie verschillen zijn. Door de zorgverzekeringen te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt.

ZorgDirect en buitenland

Ga je naar het buitenland toe en wil je weten hoe het met jouw zorgverzekering zit? Dan hangt dat er helemaal vanaf hoe lang je ernaar toe gaat. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zorgverzekering ZorgDirect en zwanger

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Dan kan het verstandig zijn om jouw zorgverzekering hierop aan te passen. Je maakt tijdens een zwangerschap andere medische kosten dan normaal. Gelukkig wordt er al veel vergoed vanuit de basisverzekering. Maar wil je bijvoorbeeld graag in het ziekenhuis bevallen zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt? Of wil je de eigen bijdragen gedekt hebben of een zwangerschapscursus volgen? Kies dan voor een aanvullend pakket. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Fysiotherapie zorgverzekering ZorgDirect

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening. Dit zie je direct zodra je de zorgverzekering gaat vergelijken.

Zorg Direct zorgverzekering tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Verwacht wordt dat ook in 2021 dit de meest gekozen dekking wordt. Tandartskosten zijn vaak fors. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 kan dan uitkomst bieden. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Start met jouw zorgverzekering en tandartsverzekering te vergelijken en ontdek snel welke verzekering voor jou de beste zorgverzekering in 2021 is.

Online declareren

Groot voordeel van de zorgverzekering van ZorgDirect is dat jij nagenoeg alles online kunt regelen. Zo kun je wijzigingen doorvoeren in bijvoorbeeld jouw vrijwillige eigen risico, aanvullende verzekering of tandartsverzekering. Krijg jij een rekening van een (bij ZorgDirect aangesloten) zorgverlener? Dan kun je deze makkelijk en snel via het online platform van de zorgverzekeraar declareren. Er is zelfs een speciale app om het jou allemaal nog wat makkelijker te maken.

Verzekeringen van Zorg Direct 2021

  1. Zorg Direct Basisverzekering 2021

Zorg Direct 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Zorg Direct 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig