Zilveren Kruis zorgverzekering 2021

Over Zilveren Kruis zorgverzekering 2021

Het Zilveren Kruis is met 2.5 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars in ons land. De verzekeraar heeft diverse prijzen gewonnen op het gebied van klantenservice, maar ook op het gebied van online service. In 1949 werd het Zilveren Kruis opgericht met het motto ‘zekerheid bieden aan degenen die niet langer in het ziekenfonds terecht konden’. Lees hier alles over de Zilveren Kruis zorgverzekering van 2021. Je kunt hier alle zorgverzekeringen vergelijken en direct afsluiten.

Je kunt bij Zilveren Kruis terecht voor zowel de basis zorgverzekering 2021 als een aantal aanvullende verzekeringen. 

Vergoeding Zilveren Kruis zorgverzekering

Zorgverzekering Zilveren Kruis 2021

Ieder jaar kun je overstappen van zorgverzekering. Dat doe je aan het eind van ieder jaar. Jaarlijks stappen meer dan een miljoen mensen over van zorgverzekering. Jij ook? Misschien is de Zilveren Kruis zorgverzekering 2021 wel iets voor jou?

Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

Zilveren Kruis zorgverzekering vergelijken 2021

Ondanks dat de inhoud van de basisverzekering overal gelijk is, is de premie anders per verzekeraar. Daarom is jouw zorgverzekering vergelijken erg handig. Je bespaart hier al snel geld mee. Ook de zorgverzekering van het Zilveren Kruis kun je via ons vergelijken. Tijdens de vergelijking geef je precies aan wat jouw wensen zijn en vind je snel de beste zorgverzekering voor jou. Zodra de vergelijking is gemaakt zie je de goedkoopste zorgverzekering van 2021 altijd bovenaan.

Zilveren Kruis zorgverzekering afsluiten

Nadat je vergelijking is gemaakt, kun je de zorgverzekering van het Zilveren Kruis direct afsluiten. Bedenk wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende zorgverzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Zilveren Kruis premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Zilveren Kruis voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Zilveren Kruis basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 139,95 € 128,45 € 120,95
2020 € 134,95 € 125,45 € 115,95
2019 € 133,75 € 126,95 € 114,95
2018 € 123,75 € 123,75 € 105,95
2017 € 121,75 € 117,45 € 104,95

Zorgverzekering en buitenland

Ga je in 2021 naar het buitenland toe, dan hangt het ervan af hoe lang je gaat of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zwanger, wat dekt de zorgverzekering?

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Dan kan het verstandig zijn om jouw zorgverzekering hierop aan te passen. Je maakt tijdens een zwangerschap veel andere medische kosten dan normaal. Gelukkig wordt er al veel vergoed vanuit de basisverzekering. Maar wil je bijvoorbeeld graag in het ziekenhuis bevallen zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt? Of wil je de eigen bijdragen gedekt hebben of een zwangerschapscursus volgen? Kies dan voor een aanvullend pakket. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Zilveren Kruis Fysiotherapie

Ben je opzoek naar een zorgverzekering van Zilveren Kruis met Fysiotherapie? Verwacht je volgend jaar naar de fysiotherapeut te moeten gaan? Dan kan een vergoeding voor fysio erg handig zijn. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Val je daar niet onder? Dan krijg je dus niets vergoed door de basisverzekering. Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Neem dit mee in jouw zorgvergelijking en let daarbij goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening.

Zilveren Kruis vergoeding tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan? Dan betaal je al snel een fors bedrag. Veel mensen kiezen daarom voor een tandartsverzekering. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Ook het Zilveren Kruis biedt vergoedingen voor de tandarts. Via de vergelijker geef je aan hoeveel kosten je gedekt wilt hebben. Zie je er eentje die je bevalt? Dan kun je deze direct afsluiten.

Declareren bij het Zilveren Kruis

Iedereen die een zorgverzekering bij Zilveren Kruis heeft afgesloten, kan een nota declareren via ‘Mijn Zilveren Kruis’ of via de tablet en smartphone applicatie van het Zilveren Kruis. Een nota wordt binnen 3 werkdagen afgehandeld.

Zilveren Kruis zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Zilveren Kruis zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig