Ziezo zorgverzekering 2021

Over Ziezo zorgverzekering 2021

ZieZo is een goedkope zorgverzekering van het Zilveren Kruis. Wil jij de ZieZo zorgverzekering in 2021 hebben? Lees dan hier alle informatie over ZieZo vergoedingen, vergelijk en bespaar direct op jouw premie! Je kunt bij ZieZo terecht voor basis zorgverzekering 2021 en een aantal aanvullende verzekeringen. 

Vergoeding ZieZo zorgverzekering

Zorgverzekering ZieZo 2021

Ook in 2021 biedt ZieZo een breed pallet aan goedkope zorgverzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Wel rekenen alle verzekeraars hiervoor een andere premie. Best gek toch? ZieZo is vaak een van de goedkopere zorgverzekeraars.

ZieZo zorgverzekering vergelijken 2021

Doordat alle verzekeraars zelf de premie bepalen, zitten er flinke prijsverschillen tussen. De zorgverzekering 2021 vergelijken is daarom erg verstandig. Zo voorkom je dat je onnodig teveel premie betaalt. Bovendien kun je met de filters aangeven hoe jouw ZieZo zorgverzekering er in 2021 uit moet komen te zien. Wellicht wil je een aanvullende dekking voor een bril of alternatieve geneeswijzen? Alles is mogelijk. Zo vind jij de beste zorgverzekering voor jou.

ZieZo zorgverzekering afsluiten

Wil je de ZieZo zorgverzekering 2021 afsluiten? Dan kun je dat eenvoudig doen via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende zorgverzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Ziezo premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Ziezo voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Ziezo basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021
2020 € 108,75 € 105,25
2019 € 105,95 € 101,95
2018 € 102,50 € 96,95
2017 € 93,95

Zorgverzekering en buitenland

Ga je naar het buitenland toe, dan hangt het ervan af hoe lang je gaat of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zwanger, wat dekt de zorgverzekering?

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Dan kan het verstandig zijn om jouw zorgverzekering hierop aan te passen. Je maakt tijdens een zwangerschap veel andere medische kosten dan normaal. Gelukkig wordt er al veel vergoed vanuit de basisverzekering. Maar wil je bijvoorbeeld graag in het ziekenhuis bevallen zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt? Of wil je de eigen bijdragen gedekt hebben of een zwangerschapscursus volgen? Kies dan voor een aanvullend pakket. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Vergoeding fysiotherapie ZieZo

Als je fysiotherapie nodig hebt, dan wil je graag dat dit gedekt wordt door de zorgverzekeraar. Helaas is er geen fysio vergoeding vanuit de basisverzekering. Je moet hiervoor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering afsluiten. Deze kun je dan inzetten zodra je een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten of als je een val hebt gemaakt. Neem de vergoeding voor fysiotherapie mee in de vergelijking. Maar let op; soms staan de bedragen per jaar en soms een percentage per rekening.

ZieZo vergoeding tandarts

Wil je graag een vergoeding voor de tandartskosten? Dan kun je bij ZieZo een tandartsverzekering afsluiten. Deze dekt de kosten voor de tandarts tot een bepaald bedrag. Via de vergelijker geef je aan hoeveel je gedekt wilt hebben.

Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Maar heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan? Dan kan een aanvullende tandartsverzekering 2021 uitkomst bieden. 

Declareren via ZieZo

Declareren gaat net zo makkelijk als bij het Zilveren Kruis. Dit doe je online via de website van het Zilveren Kruis, de declaratie-app of per post. Echter krijg je in de meeste gevallen niet eens een zorgnota thuis, omdat ZieZo de verrekking van de zorg rechtstreeks afhandelt met de zorgaanbieders.

Verzekeringen van Ziezo zorgverzekering 2021

  1. ZieZo Aanvullend 1
  2. ZieZo Aanvullend 2
  3. ZieZo Basisverzekering 2021

Ziezo zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Ziezo zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig