Zekur zorgverzekering 2021

Over Zekur zorgverzekering 2021

Ben je op zoek naar een goede zorgverzekering voor 2021? Dan is de Zekur zorgverzekering 2021 wellicht iets voor jou. Zekur is een bekende verzekeraar en is onderdeel van Univé. Zekur is een van de voordeligste zorgverzekeraars in Nederland. Je kunt hier terecht voor zowel de basisverzekering als een aantal aanvullende verzekeringen.

Vergoeding Zekur zorgverzekering

Zorgverzekering Zekur 2021

Zoals gezegd vind je bij Zekur goedkope zorgverzekeringen. Ook in 2021. Wist je trouwens dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is? Niet de verzekeraars, maar de overheid bepaalt wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Ondanks dat het pakket overal gelijk is, vragen ze wel allemaal een andere premie. Hieronder zie je wat de Zekur zorgverzekering van 2021 kost.

Zekur zorgverzekering vergelijken 2021

Doordat er premie verschillen zijn tussen zorgverzekeraars, is het verstandig om ieder jaar jouw zorgverzekering te vergelijken. Het kan zomaar zijn dat de goedkoopste zorgverzekering van vorig jaar, dit jaar veel duurder is. Door te vergelijken voorkom je dat je teveel premie betaalt. De Zekur zorgverzekering vergelijken is bovendien heel makkelijk. Geef jouw wensen aan in de vergelijker en filters en er wordt automatisch een vergelijking voor je gemaakt. Zo vind je snel de beste zorgverzekering voor jou.

Zekur premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van ZEKUR voor 2021? Hieronder vind je de premie van de ZEKUR basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 126,75 € 105,95
2020 € 121,50 € 101,95
2019 € 113,40 € 98,50
2018 € 109,12 € 93,85
2017 € 105,53 € 92,00

Zekur zorgverzekering afsluiten

Ben je erover uit dat de Zekur zorgverzekering voor jou de beste is? Dan kun je deze via ons afsluiten. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende verzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Zorgverzekering en buitenland

Ga je een lange tijd naar het buitenland toe in 2021? Dan hangt het van de duur af of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zwanger, wat dekt de zorgverzekering?

Verwacht je een kindje in 2021? Dan krijg je te maken met andere zorgkosten. Een bevalling kost nogal veel geld. Gelukkig dekt de basisverzekering al een hele boel. Ga je liever voor extra zekerheid? Kies dan voor de Zekur aanvullende verzekering. Geef via de filters in de vergelijker aan dat je dit wenst mee te verzekeren en je ziet snel bij welke verzekeraar je terecht kunt. Deze aanvullende zorgverzekering voor zwangerschap dekt onder andere een ziekenhuis bevalling zonder medische indicatie. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Vergoeding fysiotherapie Zekur

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie op de zorgverzekering. Fysio behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed door de basisverzekering. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening.

Zekur vergoeding tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Maar heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan? Dan betaal je al snel een fors bedrag. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 kan dan uitkomst bieden. Bereken wel voor jezelf of een tandartsverzekering goedkoper is dan het betalen van de tandartsrekening. 

Declareren bij ZEKUR

In de meeste gevallen regelt ZEKUR een vergoeding direct met de zorgverlener. Wanneer je zelf een nota hebt ontvangen, kun je online via de website een declaratie indienen. De declaratie wordt beoordeeld en je kunt binnen zes werkdagen de vergoeding op je bankrekening verwachten. De ervaring is dat het declareren bij ZEKUR vlot en makkelijk gaat.

Verzekeringen van Zekur zorgverzekering 2021

  1. Extra ZEKUR
  2. Gewoon ZEKUR
  3. Gewoon ZEKUR Zorg Vrij

Zekur zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Zekur zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig