VvAA zorgverzekering 2021

Over VvAA zorgverzekering 2021

Ben je op zoek naar een goede zorgverzekering voor 2021? Dan is de VvAA zorgverzekering 2021 wellicht iets voor jou. VvAA is een bekende verzekeraar die al jarenlang zorgverzekeringen biedt. Je kunt hier terecht voor zowel de basisverzekering als een aantal aanvullende verzekeringen. 

Zorgverzekering VvAA 2021

Ook in 2021 biedt VvAA een breed pallet aan verzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

VvAA premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van VvAA voor 2021? Hieronder vind je de premie van de VvAA basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Combinatie
2021 € 127,77
2020 € 126,35
2019 € 122,61
2018 € 112,24
2017 € 109.94
2016 € 101,15
2015 € 96,60

VvAA zorgverzekering afsluiten

Wil je de VvAA zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Dat kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende verzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

VvAA zorgverzekering vergelijken 2021

Verstandig is om de VvAA zorgverzekering te vergelijken. Alle verzekeraars bepalen namelijk zelf wat zij aan premie vragen. Dit zorgt ervoor dat er onderling forse premie verschillen zijn. Door de zorgverzekeringen te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt.

Vergoeding fysiotherapie VvAA zorgverzekering

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening.

VvAA vergoeding tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Verwacht wordt dat ook in 2021 dit de meest gekozen dekking wordt. Tandartskosten zijn vaak fors. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 kan dan uitkomst bieden. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig.

VvAA zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over VvAA zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig