Salland zorgverzekering 2021

Over Salland zorgverzekering 2021

Benieuwd naar de Salland zorgverzekering van 2021? Hier lees je er alles over. Salland is een zorgverzekeraar voor alle inwoners van Gelderland en Overijssel. Zij staan midden in de regio, maar bieden ruime landelijke zorgdekking. Bij Salland kun je terecht voor de basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen. Ben je op zoek naar een goede zorgverzekering voor 2021? Dan is de Salland zorgverzekering 2021 wellicht iets voor jou.

Vergoeding Salland zorgverzekering

Zorgverzekering Salland 2021

Ook in 2021 biedt Salland een breed pallet aan verzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars zoals Salland mogen hier niet van afwijken. Wel bepalen ze zelf de premies en de inhoud van de aanvullende pakketten.

Salland zorgverzekering afsluiten

Wil je de Salland zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Dat kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende zorgverzekering in 2021? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Salland zorgverzekering vergelijken 2021

Verstandig is om de Salland zorgverzekering te vergelijken. Alle verzekeraars bepalen immers zelf wat zij aan premie vragen en dit zorgt dat er forse premie verschillen zijn. Door de zorgverzekeringen te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt en dat de zorg die je nodig hebt wordt vergoed. De beste zorgverzekering van 2021 voor jou staat bovenaan in de vergelijker.

Premie Salland 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Salland voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Salland basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 123,90
2020 € 113,90
2019 € 106,90
2018 € 101,50
2017 € 112,95

Zorgverzekering en buitenland

Ga je naar het buitenland toe, dan hangt het ervan af hoe lang je gaat of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zwanger, wat dekt de zorgverzekering?

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Dan kan het verstandig zijn om jouw zorgverzekering hierop aan te passen. Je maakt tijdens een zwangerschap andere medische kosten dan normaal. Gelukkig wordt er al veel vergoed vanuit de basisverzekering. Maar wil je bijvoorbeeld graag in het ziekenhuis bevallen zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt? Of wil je de eigen bijdragen gedekt hebben of een zwangerschapscursus volgen? Kies dan voor een aanvullend pakket. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Vergoeding fysiotherapie Salland

Een vergoeding voor fysiotherapie is een populaire dekking. Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering, omdat dit standaard niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor uitzonderlijke situaties geldt een vergoeding. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Dit kun je aanvullend verzekeren met een Salland fysio dekking. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening.

Salland vergoeding tandarts

Tandartskosten worden niet vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Hiervoor kun je een aanvullende tandartsverzekering nemen. Veel mensen doen dit dan ook, omdat de kosten voor de tandarts vaak fors zijn. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Maar verwacht je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan? Dan betaal je al snel flinke kosten. Een aanvullende tandartsverzekering van Salland kan dan uitkomst bieden. 

Declareren via Salland

Het kan zijn dat je een zorgnota krijg thuis gestuurd en dat je deze moet voorschieten. Als dit inderdaad het geval is kun je deze online via de website, via de Salland Declaratie-app of per post declareren. In de meeste gevallen hoef je alleen maar een foto van de zorgnota mee te sturen, maar het kan zo zijn dat ze om een ingevuld declaratieformulier vragen. In totaal duurt het ongeveer 5 werkdagen voordat een declaratie verwerkt is en het geld naar je bankrekening wordt overgemaakt.

Salland zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Salland zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig