Promovendum zorgverzekering 2021

Over Promovendum zorgverzekering 2021

Wil je de Promovendum zorgverzekering 2021 afsluiten? Dan zit je hier goed. Bij ons kun je snel en eenvoudig de zorgverzekering 2021 vergelijken en afsluiten. Promovendum is een bekende verzekeraar die al jarenlang zorgverzekeringen biedt. Je kunt hier terecht voor zowel de basisverzekering van Promovendum als een aantal aanvullende verzekeringen. 

Zorgverzekering Promovendum 2021

Ook in 2021 biedt Promovendum een breed pallet aan verzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Wel bieden zij vaak een budget, natura en restitutie variant aan. Dat houdt in dat je bij de budget variant naar een aantal zorgverleners toe kunt en bij de restitutie dekking naar allemaal. Verzekeraars bepalen ook zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

Pakketten van Promovendum

Promovendum premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Promovendum voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Promovendum basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2021 € 118,25
2020 € 115,50
2019 € 107,50
2018 € 107,50
2017 € 97,90
2016 € 92,90
2015 € 92,90

Promovendum zorgverzekering afsluiten

Wil je de Promovendum zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Dat kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende verzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Promovendum zorgverzekering vergelijken 2021

Verstandig is om de Promovendum zorgverzekering te vergelijken. Alle verzekeraars bepalen namelijk zelf wat zij aan premie vragen. Dit zorgt ervoor dat onderling er forse premie verschillen zijn. Door de zorgverzekeringen te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt.

Vergoeding fysiotherapie Promovendum zorgverzekering

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening. Bij Promovendum kun je ook kiezen voor een fysio vergoeding. Geef dit aan in de vergelijker.

Promovendum vergoeding tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 van Promovendum kan dan uitkomst bieden. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. 

Verzekeringen van Promovendum zorgverzekering 2021

  1. Promovendum Basisverzekering 2021

Promovendum zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Promovendum zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig