Pro Life zorgverzekering 2021

Over Pro Life zorgverzekering 2021

Pro Life zorgverzekering 2021 afsluiten? Dat kan via ons. De online verzekeraar Pro Life is een verzekeraar die werkt vanuit een christelijke levensvisie. Deze visie vind je terug in het beleid van Pro Life, want het vergoed geen behandelingen die het leven beëindigingen of ingrijpend veranderen. Het leven is immers een geschenk van God, waardoor het leven waarde blijft behouden. Ook wanneer de gezondheid afneemt. Bij Pro Life kun je terecht voor zowel de basisverzekering als aanvullende verzekeringen.

Vergoeding Pro Life zorgverzekering

Zorgverzekering Pro Life 2021

Ook in 2021 biedt Pro Life een breed pallet aan verzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten. De Pro Life zorgverzekering past bij de Christelijke levensovertuiging. 

Pro Life zorgverzekering afsluiten

Wil je de Pro Life zorgverzekering afsluiten? Dan regel je dat via onze zorgvergelijker. Bedenk voor jezelf wat je aan zorg nodig hebt in 2021. Is een basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende zorgverzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Pro Life zorgverzekering vergelijken 2021

Voordat je een verzekering kiest, is het verstandig om de Pro Life zorgverzekering te vergelijken. Alle verzekeraars bepalen zelf wat zij aan premie vragen. Dit zorgt ervoor dat onderling er forse premie verschillen zijn. Door de zorgverzekeringen te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt en dat de zorg die jij nodig hebt wordt vergoed.

Premie Pro Life 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Pro Life voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Pro Life basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 128,45 € 120,95
2020 € 125,45 € 115,95
2019 € 133,75 € 126,95 € 114,95
2018 € 123,75 € 119,45 € 105,95
2017 € 121,75 € 117.45

Vergoeding fysiotherapie Pro Life zorgverzekering

Veel mensen willen fysio behandelingen vergoed hebben vanuit de zorgverzekering. De basisverzekering vergoed dit niet, tenzij er een uitzonderlijke situatie geldt. Wil je ook een dekking voor fysio? Kies dan voor een Pro Life fysiotherapie dekking bij de zorgverzekering. Let hierbij altijd goed op de vergoedingen. Er staat soms een bedrag per jaar genoemd en anders een percentage per rekening.

Pro Life vergoeding tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 van Pro Life kan dan uitkomst bieden. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig.

Declareren bij Pro Life

Indien de vergoeding van een behandeling niet rechtstreeks door de zorgverleners wordt behandelt, zal je de nota moet uploaden via de app van Pro Life of via ‘Mijn Pro Life’ op de website.

Pro Life zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Pro Life zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig