PNOzorg 2021

Over PNOzorg 2021

Lees hier alle informatie over de PNO zorgverzekering 2021. PNOzorg is al jaren actief als zorgverzekeraar in Nederland. Ben je op zoek naar een goede zorgverzekering voor 2021? Dan is de PNOzorg zorgverzekering 2021 wellicht iets voor jou. Je kunt hier terecht voor zowel de basisverzekering als een aantal aanvullende verzekeringen. 

Vergoeding PNO zorgverzekering

Zorgverzekering PNOzorg 2021

Ook in 2021 biedt PNOzorg een breed pallet aan verzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Zij bepalen wel zelf de premie die zij vragen voor de basisverzekering. Daarnaast bepalen verzekeraars zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten en de premie hiervoor.

PNO zorgverzekering vergelijken 2021

Voordat je een verzekering kiest, is het slim om de zorgverzekering 2021 te vergelijken. Zoals gezegd biedt iedere verzekeraar haar eigen verzekeringen en premies. Dit zorgt voor veel prijs verschillen. En dat terwijl de inhoud van de basisverzekering hetzelfde is bij iedere verzekeraar. Zonde om daarvoor teveel premie te betalen. Wil je de PNO zorgverzekering vergelijken? Start een vergelijking via onze homepage en geef jouw wensen aan. De tool berekent dan automatisch wat voor jou de beste zorgverzekering in 2021 is. Handig toch!

PNO zorgverzekering afsluiten

Wil je de PNO zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Dat kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende zorgverzekering in 2021? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

PNOzorg premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van PNOzorg voor 2021? Hieronder vind je de premie van de PNOzorg basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021
2020 € 133,00
2019 € 129,98
2018 € 112,24
2017 € 109,94

Zorgverzekering en buitenland

Als je voor langere tijd naar het buitenland gaat, hoef je de zorgverzekering niet altijd te houden. Dit is natuurlijk interessant en kan je veel geld schelen. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zwanger, wat dekt de zorgverzekering?

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Dan kan het verstandig zijn om jouw PNO zorgverzekering 2021 hierop aan te passen. Je maakt tijdens een zwangerschap namelijk veel andere medische kosten. Gelukkig wordt er al veel vergoed vanuit de basisverzekering. Maar wil je bijvoorbeeld graag in het ziekenhuis bevallen zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt? Of wil je de eigen bijdragen gedekt hebben of een zwangerschapscursus volgen? Kies dan voor een aanvullend pakket. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Vergoeding fysiotherapie PNOzorg

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening. De PNOzorg vergoeding voor fysiotherapie vind je in de vergelijker.

PNOzorg vergoeding tandarts

Een aanvullende tandartsverzekering is erg populair. Men gaat er vaak vanuit dat tandartskosten worden vergoed vanuit de basisverzekering. Maar helaas, dit geldt alleen in uitzonderlijke situaties. Heb je ‘gewoon’ een gaatje of moet je een andere behandeling ondergaan, dan is dit niet gedekt. Hiervoor heb je een aanvullende tandartsverzekering 2021 nodig.

Over PNOzorg

PNOzorg is al ruim 60 jaar de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Hetgeen dat PNOzorg onderscheidt, is dat je zelf de zorgverlener kiest. Zo kies je dus zelf door welke arts je je laat behandelen en in welk ziekenhuis.

PNOzorg werd in totaal al zeven keer op rij uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van Nederland. Declareren bij PNOzorg gaat simpel en kan via de telefoon, het internet, de PNOZorg App (beschikbaar in de App store en Google Play) en per post. Het enige wat je nodig hebt is een officiële nota van een zorgverlener. PNOzorg streeft erna om de declaraties binnen drie á vijf werkdagen naar je rekening over te maken.

PNOzorg 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over PNOzorg 2021

Reviews van anderen

Gemiddelde: 3/5

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-empty
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-empty

Reviews

J. Hendriks

9 november 2018

Nooit problemen
Duidelijk

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-empty
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig