ONVZ zorgverzekering 2021

Over ONVZ zorgverzekering 2021

ONVZ is een zorgverzekering die je veel keuzevrijheid geeft. Meer weten over de ONVZ zorgverzekering 2021? Je leest alle informatie hieronder. ONVZ is een bekende verzekeraar. Hier kun je terecht voor de basis zorgverzekering en aanvullende zorgverzekeringen.

Vergoeding ONVZ  zorgverzekering

Zorgverzekering ONVZ 2021

ONVZ biedt ook in 2021 een aantal goede zorgverzekeringen aan. Wellicht is ONVZ ook wel iets voor jou? Veel mensen denken dat de basisverzekering bij iedere verzekeraar andere zorg dekt. Dit is niet het geval. De basisverzekering 2021 is voor iedereen gelijk. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

ONVZ zorgverzekering vergelijken 2021

Voordat je een verzekering uitkiest, is het slim om de zorgverzekering 2021 te vergelijken. Ieder jaar zitten er flinke premie verschillen tussen de verzekeraars. Dit zorgt ervoor dat je bij de ene verzekeraar veel goedkoper uit bent dan bij een ander. En dat is zonde van je geld. Door te vergelijken ontdek je snel welke verzekering voor jou de beste zorgverzekering is.

ONVZ zorgverzekering afsluiten

Is de vergelijking klaar, dan kun je nu jouw ONVZ zorgverzekering voor 2021 afsluiten. Onthoud dat je voor ieder pakket extra premie betaalt. Heb je voldoende aan de basisverzekering? Kies dan alleen deze. De goedkoopste zorgverzekering basis staat bovenaan in de vergelijking. Verwacht je extra zorg nodig te hebben? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie vergoeding, brillen vergoeding of tandarts? Dan kun je een aanvullende zorgverzekering 2021 nemen.

ONVZ premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van ONVZ voor 2021? Hieronder vind je de premie van de ONVZ basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Combinatie
2021 € 134,50
2020 € 133,00
2019 € 129,98
2018 € 118,34
2017 € 115.91

Zorgverzekering en buitenland

Ga je in 2021 naar het buitenland toe? Dan hoef je jouw zorgverzekering 2021 mogelijk niet te houden. Bekijk dan de website van de Rijksoverheid. Hier lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zwanger, wat dekt de zorgverzekering?

Verwacht je in 2021 een kindje? Gefeliciteerd! Er zal een hoop veranderen. Jouw zorgverzekering kan ook mee veranderen. De basisverzekering dekt al veel zorgkosten, maar je kunt een aanvullende verzekering voor zwangerschap nemen. Bij ONVZ kun je hier ook voor terecht. Deze dekt bijvoorbeeld een ziekenhuis bevalling zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt. Of de eigen bijdragen of een zwangerschapscursus. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Vergoeding fysiotherapie ONVZ

Benieuwd wat de vergoeding is voor fysiotherapie bij ONVZ? Dat zie je in de zorgvergelijker. Geef via de filters aan wat jouw wensen zijn en de tool rekent automatisch uit wat voor jou de beste fysiotherapie dekking is. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie alleen vergoed in uitzonderlijke situaties. Daarom kiezen veel mensen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze dekken bijvoorbeeld een bezoek aan de fysio naar aanleiding van een blessure of herstel na een val.

ONVZ vergoeding tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 kan dan uitkomst bieden. ONVZ biedt ook een vergoeding voor de tandarts. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig.

Over ONVZ

ONVZ is een zorgverzekeraar die al meer dan 80 jaar bestaat. Deze zorgverzekeraar staat in Nederland te boek als de zorgverzekeraar die keuzevrijheid hoog in het vaandel heeft staan. ONVZ heeft dan ook als doelgroep de mensen die duidelijk en bewuste keuzes durven te maken. Verzekerd zijn bij ONVZ betekent zelf kiezen in welk ziekenhuis of door welke zorgverlener je geholpen wil worden. De persoonlijke benadering wordt hierbij nooit uit het oog verloren.

Declareren bij ONVZ

Declareren kun je op verschillende manieren doen wanneer je verzekerd bent bij ONVZ. Uiteraard kun je dit op de traditionele manier doen, namelijk per post. Sneller en vaak efficiënter is het om digitaal te declareren. Wat dit betreft heb je twee mogelijkheden. Zo kun je online declareren via “MijnONVZ”, maar ook kun je ervoor kiezen om dit te doen via de “ONVZ app”. Dit geeft je de mogelijkheid om ook via smartphone of tablet jouw declaraties in te dienen.

ONVZ zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over ONVZ zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig