OHRA zorgverzekering 2021

Over OHRA zorgverzekering 2021

De OHRA zorgverzekering 2021 vergelijken? Dat kan via ons. Zo vind je snel de OHRA zorgverzekering die het best aansluit bij jouw wensen. OHRA biedt een aantal basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Hieronder lees je meer informatie over de zorgverzekering van OHRA en de OHRA vergoedingen.

Vergoedingen OHRA zorgverzekering

Zorgverzekering OHRA 2021

Ook in 2021 biedt OHRA een breed pallet aan verzekeringen. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

OHRA zorgverzekering afsluiten

Wil je de OHRA zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Dat kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende verzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

OHRA zorgverzekering vergelijken 2021

Verstandig is om de OHRA zorgverzekering te vergelijken. Alle verzekeraars bepalen namelijk zelf wat zij aan premie vragen. Dit zorgt ervoor dat onderling er forse premie verschillen zijn. Door de zorgverzekering 2021 te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt.

OHRA zorgpremie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van OHRA voor 2021? Hieronder vind je de premie van de OHRA basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 126,75
2020 € 116,50
2019 € 116,30
2018 € 107.95
2017 € 104,55

Zorgverzekering OHRA en buitenland

Ben je van plan om in 2021 voor lange tijd naar het buitenland te gaan? Dan verandert er mogelijk is aan jouw zorgverzekering plicht. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zorgverzekering OHRA en zwanger

Word je in 2021 moeder en verwacht je dus een kindje? Dan heb je andere zorg nodig. Je maakt met name tijdens de bevalling veel andere zorgkosten dan normaal. Vanuit de basisverzekering wordt gelukkig al veel vergoed. Je kunt jouw zorgverzekering aanpassen door een aanvullende zorgverzekering voor zwangerschap af te sluiten. Deze dekt bijvoorbeeld een bevalling in het ziekenhuis zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt. Ook dekt het de eigen bijdragen en een zwangerschapscursus. Kies dan voor een aanvullend pakket. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Vergoeding fysiotherapie OHRA zorgverzekering

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Hiervoor heb je een aanvullende zorgverzekering met fysiotherapie dekking nodig. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening.

OHRA tandartsverzekering 2021

Bij OHRA kun je ook een tandartsverzekering nemen. Tandarts kosten worden alleen in uitzonderlijke situaties vergoed onder de basisverzekering. Geldt dit voor jou niet, dan moet je tandartskosten zelf betalen. Omdat deze kosten nogal fors kunnen zijn, kiezen veel mensen voor een tandartsverzekering. Hoe zit dat met jouw gebit? Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan kan een aanvullende tandartsverzekering 2021 uitkomst bieden. 

Declareren bij OHRA

Declareren bij OHRA gaat makkelijk en snel via de telefoon, website, via je mobiel of per post. De keuze is aan jou welke manier voor jou het makkelijkst is. Aan de hand van een instructiefilmpje op de website wordt uitgelegd hoe je kunt declareren.

OHRA zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over OHRA zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig