Just zorgverzekering 2021

Over Just zorgverzekering 2021

Op zoek naar de Just zorgverzekering 2021? Zoek niet langer. Via ons kun je deze zorgverzekering 2021 vergelijken en direct afsluiten. Just is een merk van CZ en krijgt een heel hoge klantbeoordeling van haar huidige klanten. Je kiest bij Just zowel een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen. 

Just zorgverzekering vergoedingen

Zorgverzekering Just 2021

Voor 2021 kun je bij Just eenvoudig een zorgverzekering afsluiten. Zonder gedoe en zonder poespas. Gewoon simpel verzekeren. Just biedt geen talloze pakketten, maar is overzichtelijk. Trouwens; de basisverzekering 2021 is voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij aan premie vragen voor de basisverzekering. Ook bepalen zij zelf wat zij verzekeren middels aanvullende zorgverzekeringen.

Just zorgverzekering afsluiten

Zodra je een zorgverzekering 2021 wilt afsluiten is het goed om voor jezelf te bepalen wat jouw wensen zijn. Is de basisverzekering voldoende? Of heb je extra zorg nodig vanuit een aanvullende zorgverzekering? Bijvoorbeeld voor een vergoeding voor een bril of lenzen, voor alternatieve geneeswijzen of tandartskosten? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Just zorgverzekering vergelijken 2021

Voordat je een zorgverzekering kiest, is het verstandig om deze te vergelijken. Iedere verzekeraar vraagt een andere premie voor zowel de basis- als aanvullende verzekering. En dat terwijl de basisverzekering overal hetzelfde dekt. Zonde van jouw geld om onnodig teveel te betalen. Door te vergelijken kom je er snel achter waar jij de beste zorgverzekering neemt.

Just zorgpremie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Just voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Just basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 111,70
2020 € 107,95
2019 € 113,20

Zorgverzekering Just en buitenland

Wil of ga je in 2021 voor lange tijd naar het buitenland? Dan wijzigt er mogelijk iets voor jouw plicht op een zorgverzekering. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

Zorgverzekering Just en zwanger

Ben je zwanger of hoop je in 2021 een kindje te krijgen? Dan kan het verstandig zijn om jouw zorgverzekering hierop aan te passen. Je maakt tijdens een zwangerschap andere medische kosten dan normaal. Gelukkig wordt er al veel vergoed vanuit de basisverzekering. Maar wil je bijvoorbeeld graag in het ziekenhuis bevallen zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt? Of wil je de eigen bijdragen gedekt hebben of een zwangerschapscursus volgen? Kies dan voor een aanvullend zorgverzekering voor zwangerschap.

Vergoeding fysio Just zorgverzekering

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let altijd goed op de vergoeding voor fysiotherapie. Hierbij staat een totaal bedrag per jaar of een percentage per rekening.

Just zorgverzekering tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 kan dan uitkomst bieden. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Start altijd met vergelijken, anders betaal je onnodig teveel voor jouw tandarts zorgverzekering.

Verzekeringen van Just zorgverzekering 2021

  1. Just Basisverzekering 2021

Just zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Just zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig