Jaaah zorgverzekering 2021

Over Jaaah zorgverzekering 2021

De Jaaah zorgverzekering is een nieuwe zorgverzekering in 2021. Via onze website kun je deze verzekeraar vergelijken via onze handige vergelijker.

Zorgverzekering Jaaah

Jaaah biedt in 2021 een nieuwe zorgverzekering aan. Goed om te weten is dat de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is. De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

Jaaah basisverzekering 2021

Wil je de basisverzekering van Jaaah afsluiten? De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Toch is het belangrijk om niet alleen naar prijs te kijken als je alleen een basisverzekering wilt afsluiten. Vind je vrije zorgkeuze belangrijk? Dan is een restitutiepolis voor jou de uitkomt. Is vrije zorgkeuze voor jou minder belangrijk? Dan kun je ook kiezen voor een natura verzekering. Bij Jaaah kies je voor een scherp geprijsde budget natura verzekering.

Eigen risico

Het eigen risico van zorgverzekeraar Jaaah is net als bij de andere verzekeraars 385 euro in 2021.

Jaaah aanvullende verzekering

Zorgverzekering Jaaah heeft verschillende aanvullende verzekeringen. Dit zijn de;

  • Fysiotherapieverzekering
  • Tandverzekering
  • Tandongevallenverzekering (gratis)

Jaaah premie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van Jaaah voor 2021? Hieronder vind je de premie van de Jaaah basisverzekering. Wil je ook de premies berekenen van de aanvullende verzekeringen? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 115,00

Jaaah vergoedingen

Zorgverzekering Jaaah heeft naast de basisverzekering verschillende aanvullende pakketten. Met de fysiotherapieverzekering heb je recht op fysiotherapie vergoeding en met de tandverzekering krijg je een vergoeding voor tandartskosten. Simpel toch? Zo kies je snel en eenvoudig wat jij nodig hebt, zonder te betalen voor andere zorg die je niet nodig hebt.

Jaaah tandartsverzekering 2021

Bij Jaaah kun je ook een tandartsverzekering nemen. Tandarts kosten worden alleen in uitzonderlijke situaties vergoed onder de basisverzekering. Geldt dit voor jou niet, dan moet je tandartskosten zelf betalen. Omdat deze kosten nogal fors kunnen zijn, kiezen veel mensen voor een tandartsverzekering. Hoe zit dat met jouw gebit? Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan kan een aanvullende tandartsverzekering 2021 uitkomst bieden. 

Zorgverzekering Jaaah en fysiotherapie

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Hiervoor heb je een aanvullende zorgverzekering met fysiotherapie dekking nodig. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening.

Zorgverzekering Jaaah vergelijken

Verstandig is om de Jaaah zorgverzekering te vergelijken. Alle verzekeraars bepalen namelijk zelf wat zij aan premie vragen. Dit zorgt ervoor dat onderling er forse premie verschillen zijn. Door de zorgverzekering 2021 te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel premie betaalt. Overstappen is binnen 5 minuten geregeld.

Afsluiten

Wil je de Jaaah zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Overstappen naar Jaaah kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende verzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

Zwangerschap

Word je in 2021 moeder en verwacht je dus een kindje? Dan heb je andere zorg nodig. Je maakt met name tijdens de bevalling veel andere zorgkosten dan normaal. Vanuit de basisverzekering wordt gelukkig al veel vergoed. Je kunt jouw zorgverzekering aanpassen door een aanvullende zorgverzekering voor zwangerschap af te sluiten. Deze dekt bijvoorbeeld een bevalling in het ziekenhuis zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt. Ook dekt het de eigen bijdragen en een zwangerschapscursus. Kies dan voor een aanvullend pakket. Lees hier meer over de zorgverzekering 2021 en zwanger zijn.

Jaaah ervaringen en reviews

Omdat Jaaah een nieuwe zorgverzekeraar is zijn er op dit moment nog geen reviews en ervaringen. Wij verwachten dat de eerste reviews volgend jaar pas zullen verschijnen op onze website. Heb jij ervaring met de Jaaah zorgverzekering? Deel ze hieronder.

Jaaah zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over Jaaah zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig