HEMA zorgverzekering 2021

Over HEMA zorgverzekering 2021

HEMA zorgverzekering 2021 afsluiten? De HEMA kennen we allemaal en sinds een aantal jaar biedt de HEMA ook verzekeringen aan. En dat doen ze goed ook, want ze worden uitstekend beoordeeld door klanten. Wil jij ook een HEMA zorgverzekering 2021? Dan kun je deze via onze website makkelijk afsluiten. Via onderstaande links lees je meer over de HEMA zorgverzekering vergoedingen.

Zorgverzekering HEMA 2021

De HEMA biedt een basisverzekering en verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Wist je dat de inhoud van de basisverzekering 2021 voor iedereen gelijk is? De overheid bepaalt namelijk wat er ieder jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Verzekeraars mogen hier niet van afwijken. Verzekeraars bepalen wel zelf wat zij verzekeren middels aanvullende pakketten.

HEMA zorgpremie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van HEMA voor 2021? Hieronder vind je de premie van de HEMA basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2021 € 119,00
2020 € 113,00
2019 € 111,00
2018 € 108,00
2017 € 108,00
2016 € 97,00
2015 € 97,00

HEMA zorgverzekering afsluiten

Wil je de HEMA zorgverzekering afsluiten? Goed idee. Dat kan eenvoudig via onze website. Bedenk voor jezelf wat je precies wilt afsluiten. Is de basisverzekering voldoende? Of verwacht je zorg nodig te hebben in 2021 en kies je daarom voor een aanvullende zorgverzekering? Voor ieder pakket betaal je extra premie, dus kies alleen datgene dat je echt nodig hebt. Anders is het zonde van je geld.

HEMA zorgverzekering vergelijken 2021

Voordat je een verzekering afsluit, is het slim om de zorgverzekering 2021 te vergelijken. Hierdoor kom je erachter waar je de beste zorgverzekering 2021 afsluit. Je betaalt dan niet teveel en weet ook zeker dat de zorg die je nodig hebt, wordt vergoed. Via onze zorgvergelijker leg je alle verzekeraars eenvoudig langs elkaar. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan.

Zorgverzekering HEMA en vertrek naar buitenland

Indien je in 2021 voor lange tijd naar het buitenland gaat, kan er iets in jouw zorgverzekering plicht wijzigen. Controleer dit altijd voordat je vertrekt. Op de website van de Rijksoverheid lees je per situatie of je jouw zorgverzekering moet aanhouden of niet.

HEMA zorgverzekering en zwanger

Verwacht of hoop je in 2021 een kindje te krijgen? Dan heb je andere zorg nodig dan normaal. Vanuit de basisverzekering wordt al veel zorg gedekt voor een bevalling. Wil je extra zekerheid, dan kun je ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Deze dekt tevens een ziekenhuisbevalling als je geen medische indicatie hebt. Maar ook een zwangerschapscursus of je eigen bijdrage. Veel vrouwen kiezen daarom voor een aanvullende verzekering bij zwangerschap.

Fysiotherapie HEMA zorgverzekering

Veel mensen kiezen voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Deze behandelingen worden vanuit de basisverzekering alleen in uitzonderlijke situaties vergoed. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of moet je herstellen na een val? Dan wordt dit niet vergoed. Dit kun je aanvullend verzekeren. Let altijd goed op de vergoedingen. Hierbij staat een bedrag per jaar of een percentage per rekening.

HEMA zorgverzekering tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Verwacht wordt dat ook in 2021 dit de meest gekozen dekking wordt. Tandartskosten zijn vaak fors. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 kan dan uitkomst bieden. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig.

10 procent korting op HEMA producten

Wie bij Hema een zorgverzekering heeft afgesloten, krijg in totaal 10% korting op alle producten en artikelen in de Hema filialen. Daarnaast kunnen meeverzekerde kinderen gratis een bezoek brengen aan Walibi en het Dolfinarium. Per betalende volwassenen mag er 1 kind gratis naar binnen.

Declareren bij Hema

Declareren kan bij Hema via ‘Mijn zorgoverzicht’ op de website of via de declaratie-app, die je gratis in de applicatiewinkel van je smartphone kunt downloaden. De klantenservice van de Hema is goed bereikbaar, mocht je er niet uitkomen.

 

HEMA zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over HEMA zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig