CZdirect zorgverzekering 2021

Over CZdirect zorgverzekering 2021

CZdirect is een label van CZ. Dat houdt onder andere in dat zij onderdeel zijn van CZ en dat is een van de grootste verzekeraars in Nederland. Kies je voor een CZdirect zorgverzekering? Dan weet je zeker dat er nog duizenden andere klanten zijn. Het voordeel daarvan is dat zaken vaak goed geregeld zijn. Zo wordt de klantenservice van CZdirect heel goed beoordeeld en kun je veel zaken zelf online regelen. Wil jij de CZdirect zorgverzekering 2021 afsluiten? Dan kan dat eenvoudig via ons. Hieronder lees je eerst nog even meer informatie over deze verzekering.

Zorgverzekering CZdirect 2021

Ook in 2021 biedt CZdirect een goede zorgverzekering aan. Bij CZdirect kun je verschillende basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen afsluiten. Let er trouwens op dat de overheid bepaalt wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering 2021. Het verschil in de basisverzekeringen zit hem erin dat er vaak een budgetpolis is. Hierbij kun je slechts naar een aantal zorgverleners toe. Daarnaast is er een natura dekking, waarbij je naar een stuk meer zorgverleners kunt. Voor de basisverzekering geldt een eigen risico van 385 euro per persoon. Dit geldt niet voor de aanvullende verzekeringen.

CZ direct zorgpremie 2021

Ben je benieuwd naar de premie van CZ direct voor 2021? Hieronder vind je de premie van de CZ direct basisverzekering. Wil je ook de premies van de aanvullende verzekering weten? Vergelijk de premies dan in onze handige zorgvergelijker.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 116,95
2020 € 109,95
2019 € 113,20
2018 € 105,45
2017 € 102,35
2016 € 94,95
2015 € 91,18

CZdirect zorgverzekering afsluiten

Via onze vergelijker kun je snel de CZdirect zorgverzekering 2021 afsluiten. Ga voor jezelf na over een basisverzekering voldoende is of dat je een aanvullende zorgverzekering nodig hebt. In de vergelijker geef je jouw wensen aan en dan berekent hij voor jouw welke zorgverzekering de beste is. Je kunt de CZdirect zorgverzekering daarna direct afsluiten. Je wordt dan door CZdirect op de hoogte gehouden van de voortgang van de aanvraag. 

CZdirect zorgverzekering vergelijken 2021

Omdat alle verzekeraars zelf de premie bepalen, is de zorgverzekering 2021 vergelijken heel verstandig. Nadat je jouw wensen hebt aangegeven, vergelijkt de tool de verzekeringen voor jou. De goedkoopste zorgverzekering wordt daarna bovenaan gezet. Let erop dat de goedkoopste niet altijd de beste is, maar de duurste hoeft dat ook niet te zijn. Controleer altijd de vergoedingen voordat je een verzekering kiest. Je wilt immers een lage premie betalen, maar ook dat de zorg die je nodig hebt wordt vergoed.

Zorgverzekering CZdirect en buitenland

Als je een tijdje naar het buitenland gaat, dan wijzigt er iets voor jouw plicht op een zorgverzekering. Hierover lees je meer op de website van de Rijksoverheid.

CZdirect zorgverzekering en zwanger

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Dan kan het verstandig zijn om jouw zorgverzekering hierop aan te passen. Je maakt tijdens een zwangerschap andere medische kosten dan normaal. Gelukkig wordt er al veel vergoed vanuit de basisverzekering. Maar wil je graag in het ziekenhuis bevallen zonder dat je hiervoor een medische indicatie hebt? Of wil je de eigen bijdragen gedekt hebben of een zwangerschapscursus volgen? Kies dan voor een aanvullende zorgverzekering.

Vergoeding fysio CZdirect zorgverzekering

Moet je naar de fysio vanwege een blessure? Dan wordt dit niet vergoed vanuit de basisverzekering. Veel mensen kiezen daarom voor een aanvullende dekking voor fysiotherapie bij de zorgverzekering. Belangrijk hierbij is om te letten op de vergoedingen. Per verzekeraar verschilt het hoe dit wordt getoond. Soms staat er een bedrag per jaar en soms een percentage per rekening.

CZdirect zorgverzekering tandarts

De meest gekozen aanvullende dekking is de tandartsverzekering. Heb je een gaatje of moet je een andere behandeling aan jouw gebit ondergaan, dan betaal je al snel meer dan 100 euro. Een aanvullende tandartsverzekering 2021 kan dan uitkomst bieden. Ga je alleen voor controle naar de tandarts en mankeer je eigenlijk nooit iets aan jouw gebit? Dan is een aanvullende tandarts dekking niet nodig. Let er op dat iedere tandartsverzekering vergoeding anders is. Dit zie je direct als je de tandartsverzekering gaat vergelijken. 

Declareren via CZDirect

Doordat CZDirect alles online doet kun je snel en eenvoudig declareren via de website of de declaratie-app van CZDirect. Het enige wat je hoeft te doen is een foto van de zorgnota uploaden en eventueel een declaratieformulier invullen.

CZdirect zorgverzekering 2021 ervaringen

Deel jouw ervaring over CZdirect zorgverzekering 2021

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig