Elektrische / Laserepilatie

Zorgverzekering vergelijken

 

Elektrische epilatie of laserepilatie is een methode om ongewenste haarzakjes te verwijderen. Deze behandelingen worden door de basisverzekering niet vergoed.

Wel is het mogelijk om je tegen een elektrische epilatie of laserepilatie aanvullend tegen te laten verzekeren.

Je kunt onze vergelijkingstool gebruiken om te kijken welke zorgverzekeraars elektrische epilatie of laserepilatie met een aanvullende zorgverzekering dekken. Ook vertelt onze vergelijkingstool je meer over de hoogte van de premies en vergoedingen per zorgverzekeraar. Het kan daarbij verstandig zijn om de kleine lettertjes per zorgverzekeraar goed door te lezen. De voorwaarden verschillen namelijk per zorgverzekeraar.

Elektrische / Laserepilatie vergoeding

De basisverzekering is een verplichte verzekering voor medische noodzakelijke zorg en is voor iedereen gelijk. Het verzekeren van Elektrische / Laserepilatie valt echter vaak buiten de basisverzekering en kan aanvullend worden verzekerd. Je zult dus zelf moeten bepalen of je jezelf (en kinderen) hiervoor wilt verzekeren of niet.

Niemand kan voor jou bepalen of het verstandig is om jezelf voor Elektrische / Laserepilatie te laten verzekeren. Het kan daarom een lastige beslissing zijn, omdat je niet kunt weten wat jou het komende jaar allemaal te wachten staat. Het risico bestaat dat je je voor Elektrische / Laserepilatie laat verzekeren, maar daar uiteindelijk geen gebruik van maakt.

Een ander risico is dat je je niet laat verzekeren voor Elektrische / Laserepilatie en uiteindelijk alle kosten zelf op moet hoesten. Dit betekent niet dat je dan automatisch duurder uit bent dan wanneer je je hiervoor had laten verzekeren. Dit verschilt namelijk per persoon en situatie.

Je kunt je verwachtingen voor 2021 in kaart brengen. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat er volgend jaar een operatie op de planning staat of dat je nu al kunt inschatten hoeveel Elektrische / Laserepilatie behandelingen je nodig hebt. Vervolgens kun je dan uitrekenen of het voor jou voordeliger is om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Het is niet verplicht om je aanvullend te verzekeren, en een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Wil je niet alleen informatie over Elektrische / Laserepilatie, maar ook direct zorgverzekeringen vergelijken op onder andere de hoogte van de zorgpremie en prijs-kwaliteitverhouding? Klik dan op de onderstaande knop:

 

Zorgverzekering vergelijken